Skip to content

Maatwerk machines

Vanuit onze eigen ervaring, maar ook op aanvraag van onze klanten ontwikkelen we maatwerk machines.

Als partner van veel agrarische ondernemers weten we hoe de situatie op het land, maar ook in de schuur is.

We weten welke werkzaamheden onze klanten uitvoeren en vinden het leuk om voor hen te bedenken waar zaken makkelijker kunnen worden gemaakt. Zo kan efficiënter en sneller worden gewerkt of wordt het werk minder arbeidsintensief of is minder personeel nodig voor hetzelfde werk.

Maatwerk machines voor de land- en tuinbouw

Hieronder een aantal van de maatwerk machines die we hebben ontwikkeld de afgelopen jaren. Op de afzonderlijke pagina’s vindt u meer informatie en beeldmateriaal.

Broccoli oogstcombinatie

Deze broccoli oogstcombinatie hebben we zelf ontwikkeld voor het oogsten van broccoli. Hij maakt het werk minder arbeidsintensief en zorgt voor minimale schade aan de broccoli. Kijk naar deze mooie video voor een mooi impressie van deze combinatie.

Dompelmachine

Deze maatwerkmachine is het product van een nauwe samenwerking met Fruitbedrijf Fischer Fruits B.V. Met de dompelmachine kunnen fruittelers eenvoudig, snel en efficiënt peren nabehandelen na de oogst. Daarnaast kunnen ze de dompelmachine ook gebruiken om kisten te ontsmetten en schimmelvrij te maken. Een multifunctionele machine die het allemaal net wat makkelijker maakt.

Pioenen oogstmachine

Per 1 maart 2024 wordt de verkoop en fabricage van de pioenenoogsters uitgevoerd door Pink Inovation!

Huifwagens

Reparatiebedrijf Kooy kan huifwagens in meerdere afmetingen en uitvoeringen leveren. In overleg met de klant stellen we vast wat de wensen en eisen zijn, waarna we een wagen op maat afleveren.

Zelfonderlosser

Onze zelfonderlosser is een zelflossende wagen, die heel goed gebruikt kan worden voor het strooien van compost en andere mestsoorten.

Fruitkistenwagens

Fruitkisten reizen wat af door de boomgaard of de kas. De fruitkistenwagens laten het vervoer ervan efficiënter verlopen.

Dealermerken

× Hoe kan ik u helpen?